In de Core Management Training (CMT) krijg je met behulp van een unieke ervaringsgerichte methode inzicht in hoe jij in het leven staat. Je traint je in vaardigheden om belemmerende patronen te hanteren, waardoor ze niet langer hinderlijk zijn. Je ontdekt je kwaliteiten en leert ze als uitgangspunt te nemen. De Core management training is een individuele training van 5 dagen die persoonlijke en zakelijke ontwikkeling garandeert.

Om te bereiken wat je graag wilt, is het belangrijk dat je met niet-rationele processen zoals verwachtingen, emoties, overtuigingen en oordelen kunt omgaan. Deze beïnvloeden immers hoe jij jezelf, anderen en situaties ervaart. Ze bepalen niet alleen hoe je reageert en communiceert, maar ook of en hoe je keuzes maakt, verantwoordelijkheden neemt en resultaat behaalt.

Na de training wordt je blik niet langer vertroebeld door zaken die er niet toe doen. Deze helderheid brengt energie, rust en kracht. Het wordt duidelijker wat je werkelijk wilt en kunt. Je maakt meer en meer bewuste keuzes en neemt daar de verantwoordelijkheid voor. Op die manier bereik je je doelen en verbeter je de kwaliteit van je leven.

Hier vind je meer informatie over de Core Management Training.

 

– If you change the way you look at things, the things you look at will change – Wayne Dyer

 

X