30 jaar ervaring

OVER ONS

Instituut Core

Home / Over ons

Over ons

Instituut Core is in 1992 opgericht door Annette Raaijmakers en Fokko Ketel. Annette is psychotherapeut (NVVP), Fokko is pedagoog en consultant. Zij ontwikkelden hun bedrijf met hart en ziel, geïnspireerd door de ontwikkelingsmogelijkheden van mensen en op basis van hun ervaringen. Inmiddels verzorgen onze betrokken en ervaren trainers al 28 jaar vernieuwende, individuele en ervaringsgerichte management trainingen. Onze trainingen kunnen je leven veranderen. Onze trainers helpen je om voldoening in de meest fundamentele gebieden van je leven te vergroten én weer hernieuwde passie te vinden voor het realiseren van je ambities en doelen. Als je durft te vertrouwen op je eigen kwaliteiten, dan kan je zoveel meer betekenen; voor jezelf en voor je werk.

Een nieuwe manier van zijn

Vakmanschap is in onze genen verankerd, maar dat behoeft geen nadere uitleg voor een organisatie die al bijna 30 jaar continue verandering teweeg brengt bij professionals en duurzame resultaten boekt.

Kies je voor onze trainingen dan kies je voor life changing events:

  • Individueel en op maat

  • Kennis en vaardigheden

  • Eén-op-één gesprekken

  • Meditatie, visualisatie, aandachtsoefeningen

  • Inzicht en reflectie

  • Ontspannen integratie

Het core team

Annette Raaijmakers

Psychotherapeut (NVVP), directeur, trainer en oprichter

Fokko Ketel van Instituut Core

Fokko Ketel

Coach (IPPA), directeur, ontwikkelaar, trainer en mede-oprichter

Sarah Akers

Ontwikkelaar, opleidingscoördinator, trainer & coach

Marieke van Instituut Core

Marieke Knotter  

Assessment psycholoog, trainer & coach

Onze belofte!

Onze bevlogen trainers helpen jou intensief jouw verborgen potentieel te ontdekken. Zodat jij goed tot je recht komt en jouw kennis en creativiteit beter benut. Jezelf op de juiste plek weet en je omgeving versterkt.

Onze deelnemers ervaren na de training weer vertrouwen in zichzelf, in hun eigen potentieel. Ze ontdekken het resultaat van onze training: ‘het ontwikkelen van kwaliteiten, waarmee ze veel uit het leven kunnen halen, zowel werk als privé.’

Trainingen

Zakelijke trainingen
die de kern raken.

Lees meer

Clients tell

Onze klanten geven ons product gemiddeld een 9. Dit zijn er een paar:

Accountmanager (interim) bij Ministerie van Financiën

De Core Management training gaf mij inzicht, het gaf mij richting en het gaf mij vooral “leren voelen” terug. De training heeft absoluut bijgedragen aan een boost in mijn carrière en gezinsleven. Vooral het aangaan en onderhouden van relaties op hoog niveau in het bedrijfsleven ging mij beter af. En achteraf, nu met 3 dochters in de leeftijd van 23, 25 en 27, zie ik in dat ik door deze training destijds een betere vader ben geworden. En daar pluk ik nog DAGELIJKS de mooie vruchten van. training.

Project manager | personal coach

Een training waar je geen ‘trucjes’ leert, maar waar je inzicht en tools krijgt voor continue ontwikkeling van jezelf, in werk en je relaties. Prettige en ervaren trainers, veel persoonlijke aandacht. Deze training maakt écht verschil!

sr. Projectleider, Interimmanager en Coach

De afgelopen 50 jaar veel diploma’s mogen halen, maar het meest trots ben ik op de diploma die ik vandaag in ontvangst mocht nemen: mijn Core Coach diploma. Het koste twee jaar bloed, zweet en tranen (met name die laatste)..

Leerkracht KBS de Zandberg

“De Core management training heb ik als een groot cadeau ervaren. De training zit erg goed in elkaar en ik heb een beter inzicht in mijzelf gekregen. Daarnaast heb ik een aantal tools meegekregen waar ik veel aan heb. Mijn dank is groot aan het Core team!

Een week om nooit te vergeten.

Coach / Directiesecretaris / Organisatie adviseur

Een individuele training in groepsverband en het werkt! De trainers weten van iedereen precies wat er speelt, zijn liefdevol en prikken door waar nodig. Een paar dagen intensief met jezelf aan de slag in een prachtige omgeving levert niet alleen nieuwe inzichten op, maar ook praktisch toepasbare oefeningen, die ik in de dagelijkse praktijk regelmatig gebruik. Een echte aanrader voor iedereen, die zichzelf beter wil leren kennen.

Naar ervaringen van cursisten