De 2-jarige Core Coach Opleiding (CCO) leidt toekomstige leiders, coaches en trainers op tot volwaardige Core gecentreerde begeleiders die vanuit authenticiteit anderen kunnen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en leertraject. 

De opleiding is gestoeld op een combinatie van oosterse en westerse psychologie en filosofie, interactieve psychotherapie en moderne coach praktijken. Deze aanpak garandeert coaching vanuit een hoofd – hart verbinding.

Een rechte rug, een zachte buik, een vrij hart en een helder hoofd.

De visie van Core is dat ieder individu zijn bagage kan achterlaten, door het oog van de naald kan gaan en dan in staat is om een leven te leiden dat in lijn ligt met zijn kwaliteiten, wensen en behoeftes. Dat ieder mens zijn vrijheid kan realiseren en van daaruit zijn leven zowel in zijn privé- als werkzame leven kan vormgeven.

De 40-jarige ervaring van Annette Raaijmakers en Fokko Ketel in het begeleiden van mensen met een ontwikkelingswens vormt de basis van de Core Coach opleiding.

Verrijking door verdieping

Annette begon de begeleiding van niet-rationele processen in haar eigen praktijk en heeft al 40 jaar ervaring met relatie en individuele psychotherapie. Ze is directeur van Instituut Core, waar individuele, ervaringsgerichte trainingen worden gegeven die persoonlijk meesterschap en authentieke betrokkenheid stimuleren. Haar scherpe inzichten raken in ieder gesprek de kern.

Fokko is ontwikkelaar, mede oprichter en directeur van Core waar hij inzicht geeft in onbewuste denk- en gedragspatronen. Hij is een begenadigd verteller die kennis, kunde en passie verenigt en daar anderen vol overgave en op eigen wijze deelgenoot van maakt.

Wil je meer weten over de Core Coach Opleiding?

Vul dan het onderstaande formulier in zodat je de brochure kunt downloaden:

Core Coach Opleiding - Brochure

 

 

 

X