Verrijking door verdieping

De 2-jarige Core Coach Opleiding (CCO) leidt toekomstige coaches en trainers op tot volwaardige coaches die vanuit authenticiteit anderen kunnen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en leertraject.

De opleiding is gestoeld op een combinatie van oosterse en westerse psychologie en filosofie, interactieve psychotherapie en moderne coach praktijken. Deze aanpak garandeert coaching vanuit een hoofd – hart verbinding.

De 40-jarige ervaring van Annette Raaijmakers en Fokko Ketel in het begeleiden van mensen met een ontwikkelingswens vormt de basis van de Core Coach opleiding. Annette begon de begeleiding van niet-rationele processen in haar eigen praktijk en heeft al 40 jaar ervaring met relatie en individuele psychotherapie. Ze is directeur van Instituut Core, waar individuele, ervaringsgerichte trainingen worden gegeven die persoonlijk meesterschap en authentieke betrokkenheid stimuleren. Haar scherpe inzichten raken in ieder gesprek de kern.

Fokko is ontwikkelaar, mede oprichter en directeur van Core waar hij inzicht geeft in onbewuste denk- en gedragspatronen. Hij is een begenadigd verteller die kennis, kunde en passie verenigt en daar anderen vol overgave en op eigen wijze deelgenoot van maakt.

Voorlichtingsavond: 19 mei en 25 juli

Start opleiding: 23 september bij minimaal 10 aanmeldingen

Download de brochure hier

Meld je hier aan voor de opleiding of de open dag:

Aanmelden Voorlichtingsdag Core Coach Opleiding

Aanmelden Core Coach Opleiding

 

 

X