Balans

In de Core Management Training heb je veel geleerd en ervaren en in principe heb je alle middelen in huis om al het geleerde in de praktijk te brengen. Toch kan het ook fijn zijn om wat extra ondersteuning te hebben om je Core in balans te houden. Om je te helpen in contact te blijven met de vaardigheden die van de Core Management Training biedt Instituut Core balansdagen aan. Wij organiseren 4 keer per jaar opfris dagen die in het teken zullen staan van de Core wetenswaardigheden. Tijdens deze dagen worden verschillende oefeningen gegeven en komen oude en nieuwe thema’s aan bod. Daarnaast is het een uitgelezen moment om verbinding te maken met de verschillende trainers van Core en het reactiekeuzemoment te verankeren.

De ruimte tussen stimulus en response is de geboorteplaats van de vrijheid.

Doe je nog wat je wilt en wil je nog wat je doet? Neem een dag de tijd voor jezelf om even pas op de plaats te maken en de rust terug te vinden die Core in je wakker gemaakt heeft. De Core Management Training heeft je alle tools gegeven die je nodig hebt om je jarenlang te blijven ontwikkelen. Om je daarbij verder te helpen hebben we daarnaast de Core balansdag in het leven geroepen.

Tijdens deze dag kun je opnieuw oefenen met de basisoefening, de balansoefening en het reactiekeuzemoment. Je krijgt de tijd om antwoord te vinden op vragen als: “Hoe staat het met mijn doelen? Passen ze nog bij waar ik nu ben? Welke stappen wil ik maken?” en om weer even bij te tanken.

De Core balansdag wordt alleen bezocht door oud-cursisten van Instituut Core. Je kunt met je groepje komen, of alleen. De dag gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen.

Data 2019: 29-01, 24-04, 24-07, 23-10

De prijs is inclusief locatie kosten, lunch en drinken.

 

Kosten:

Core balansdag €135,- euro excl 21% btw incl locatiekosten

Jaartraject: €450,- excl. 21% btw – duur 12 maanden

Aanmelden kan via deze link:

Aanmelden Core Balansdagen

 

X